Медиа

«Операція Дерево» набирає обертів в Краматорську

By Октябрь 19, 2021 No Comments

В 2021р група компаній Е.CONNECT започаткувала ініціативу «Операція Дерево». Це ініціатива по відновленню зелених насаджень, з метою зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. У світі набирає обертів «практика корпоративної соціальної відповідальності», коли промислові підприємства, які так чи інакше впливають на навколишнє середовище, прагнуть зменшити або компенсувати свій вуглецевий слід і допомогти природі відроджувати екосистему.

Особливо це стосується відновлення «легенів планети» - лісів і зелених насаджень. Добре відомо, що дерева є не тільки основним джерелом кисню, але і кращими поглиначами вуглекислого газу, при цьому молоді дерева поглинають вуглекислий газ набагато ефективніше, ніж старі. Причому, вуглекислий газ потрапляє в рослину не тільки з повітря, але і у вигляді вуглецевої кислоти поглинається корінням з ґрунту. 7 жовтня, під час візиту в Краматорськ, власниками компанії Василем і Маріанною Данилів, була організована акція в рамках ініціативи «Операція Дерево». Адміністрація ТОВ Краматорськтеплоенерго в повному складі, разом с керівниками структурних підрозділів, особисто висадили на території ТЕЦ декілька десятків молодих дерев. Це лише початок, але такі акції стануть для ТОВ Краматорськтеплоенерго регулярними. Ми сподіваємось, що цю започатковану операцію по відновленню зелених насаджень та впровадженню політики корпоративної соціальної відповідальності підхоплять і інші підприємства нашого міста.

Пряма участь у відновленні зелених насаджень не тільки допомагає відновлювати екосистему, а й демонструє населенню щире прагнення компанії приносити користь суспільству, подає приклад і надихає інших.